Sen z 17.2.2017

Ahoj

dnes těšně před ráno jsem měla zvláštní sen. Předtím v noci mi nešlo usnout. Před rán jsem konečně ponořila do spánku. Pak jsem objevila v doma, kde žila moje babička (z stran mého tatínka). a chvilku jsem mluvila s ní. Pak jsem šla na chodbu, na stěnu jsou velké zrcadlo. Postavila jsem před zrcadla, jsem věděla, že babička je sáma, můj dědeček dávno zemřel. Pomyslela jsem že snažím se vidět duchu mého dědečka přes zrcadla. Podařilo mi vidět vzadu mého dědečka. Najednou před mně objevil malinkatý černý sílný duch - spíše svalnatý. Byla jsem šokovaná, jsem šla za babičku a řekla jsem, že cítila divně z černého duchu. Babička řekla, že ví, že mám ho v mně. Opět jsem šla k zrcadla, překvapil mi, že neukázala moje postava ale jenom ukázal černý duch. Zpátky jsem šla k babičku, řekla mi že nemám nic se bát, to je DAR. Dá využívat energii od černého duchu a transformovat kreativně a radostně. Vzletěla jsem nahoře pomalu a uvědomila. Říkala jsem opakovaně "JSEM VDĚČNÁ ZA DAR". 


Probudila jsem a nad tím jsem přemyslela. Samo mi inspiruje :) Kdo má silné vůli a otevřené srdce lásku, není níc se bát, dá využívat energii z toho k radosti a ke kreativitu. Černý duch by chtěl utočit, ale mu to nejde! Mohl by vniknout do osoby ovládnout, ale mu to nejde! 


LÁSKOU to vše dokáže a překoná. 


Děkuji <3

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky